joi, 22 ianuarie 2009

12 sfaturi pentru viatza :P
1.Eu nu te iubesc pentru ceea ce esti ci ceea ce sunt eu cand sunt cu tine.
2.Nimeni nu merita lacrimile tale si acela care le merita sigur nu te va face sa plangi.
3.Da ca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti,nu te iubeste din tot sufletul.
4.Un adevarat prieten e cel care iti tine mana si iti atinge sufletul.
5.Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva,este sa stai langa el si sa sti ca nu va fi niciodata al tau.
6.Nu inceta niciodata sa surazi,chiar si atunci cand esti trist pentru ca tu nu sti cine s-ar utea indragosti de surasul tau.
7.Poate ca pentru lume,tu esti doar o persoana,dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea…
8.Nu pierde timpul cu cineva care nu este dispus sa si-l petreaca pe al lui cu tine.
9.Poate ca D-zeu doresta ca tu sa cunosti mai mute persoane rele inaite de-a cunoaste persoana buna,in scopul de a fi recunoscator cand in sfarsit o vei cunoaste.
10.Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat…(eu personal nu pot doare prea tare
11.Va exista mereu o persoana care sa te critice,dar continua sa ai incredere,fiind atent in cine vei putea avea increde de doua ori.
12.Incearca sa devii o persoana mai buna si asigurate ca sti cine esti tu ,inainte de-a cunoaste pe cineva si a astepta ca el sa vada cum esti

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Thx...te mai ajtept..^_^